17.8.2017

Ps. 119:137Herra, sinä olet oikeamielinen,
oikeat ovat sinun päätöksesi.

TOIMINTA

/ DIAKONIATYÖ

Kehitysvammaistyö

Kehitysvammaistyön tavoitteena on tarjota kehitysvammaisille mahdollisuus seurakuntayhteyteen järjestämällä heille omaa toimintaa ja kutsumalla heitä kaikille avoimiin seurakuntatilaisuuksiin.

Kehitysvammaisten nuortenillat

Nuortenillat on tarkoitettu kaikille riihimäkeläisille rippikoulun käyneille nuorille kehitysvammaisille. Kirkkopuiston seurakuntakoti, rippikoululuokka (Hämeenkatu 5, käynti alaovesta).
Nuortenillat ovat avoimia, mutta uusilta toivotaan ilmoittautumista, jotta osaamme huomioida kunkin nuoren tarpeet mahdollisimman hyvin, diakoni Tiina Heiskanen, 050 323 7964.

Kehitysvammaisten nuorteniltojen
kevään ajat: 13.1., 17.2., 24.3., 21.4. ja 19.5.2017.

HUOM! Huhti- ja toukokuun kerrat ovat seurakunnan takkahuoneella Temppelikatu 9 A, 4.kerros, Kirkkopuiston seurakuntakodin keittiön remontista johtuen.

Hengellinen kerho Enkelipiiri

kerran kuussa sunnuntaisin Inkilänhovissa,
Inkiläntie 2, 11100 Riihimäki.
Kerhoa ohjaa Katriina Jormanainen.

Enkelipiirin kevään kerrat:
15.1., 19.2., 19.3. (mukana diakoni Tiina Heiskanen),
23.4. ja 21.5.2017.

Diakoniatyöntekijä tekee kotikäyntejä

pyydettäessä ja erikseen sovittaessa. Diakoniatyöntekijä on myös mielellään mukana seurakunnan edustajana erilaisissa kehitysvammaisten järjestämissä tai heille tarkoitetuissa tilaisuuksissa.

Diakoniatyöntekijän vierailu
toimintakeskus Rivakassa perjantaisin kerran kuussa klo 12-13.

Diakoniatyöntekijä kiertelee eri osastoilla, antaa tietoa seurakunnan toiminnasta ja vierailun aikana on myös mahdollisuus henkilökohtaisiin keskusteluihin tai erillisen keskusteluajan sopimiseen.

Kehitysvammaisten nuorten rippikoulu

järjestetään rovastikunnan seurakuntien kesken tavallisesti joka toinen vuosi. Rippikouluun voi osallistua sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta tai sen jälkeen.

Seurakunnan kehitysvammaistyöstä vastaa
diakoni Tiina Heiskanen, 050 323 7964, tiina.heiskanen(at)evl.fi