17.8.2017

Ps. 119:137Herra, sinä olet oikeamielinen,
oikeat ovat sinun päätöksesi.

TOIMINTA

/ DIAKONIATYÖ

Monikulttuurisuustyö ja maahanmuuttajat

Monikulttuurisuustyön tavoite Riihimäen seurakunnassa on
tukea maahanmuuttajien ja paluumuuttajien sopeutumista suomalaiseen yhteiskuntaan ja toivottaa heidät tervetulleeksi Riihimäen seurakunnan toimintaan.

Autamme maahanmuuttajaa saamaan tietoa Riihimäellä olevista sosiaalipalveluista, tuemme kotoutumisvaiheessa ja annamme apua tilapäisissä aineellisissa tarpeissa sekä teemme pyydettäessä kotikäyntejä maahanmuuttajaperheiden luona.
Työntekijämme ovat suomenkielisiä. Osa meistä pystyy keskustelemaan myös englanniksi.

Maahanmuuttajalapset ja -nuoret ovat tervetulleita seurakunnan päivä- ja iltapäiväkerhoihin, varhaisnuorten kerhoihin ja leiritoimintaan sekä seurakunnan nuorten toimintaan. Perheet ovat tervetulleita seurakunnan perhetoimintaan ja perheleireille. Tarkempaa tietoa näistä löytyy seurakunnan nettisivuilta toimintaa ja työmuotoja palkin alta, josta pääset sivuille: lapset, varhaisnuoret, nuoret, aikuiset ja perheet.

Yhteyshenkilö:
Petja Heiskanen