17.8.2017

Ps. 119:137Herra, sinä olet oikeamielinen,
oikeat ovat sinun päätöksesi.

TOIMINTA

/ PERHENEUVONTA

Perheneuvonta

Perheneuvonta on kirkon erityistyömuoto, joka toimii antamalla apua perhekysymyksissä ja muissa henkilökohtaisissa asioissa. Elämän tapahtumien keskellä, muutosten tai menetysten kohdatessa, ihmissuhteiden tulehtuessa voi auttaa paljon, kun saa puhua ja tulee kuulluksi. Toisinaan pelkkä keskustelun avaaminen auttaa selvittämään juuttuneita asetelmia. Toisinaan taas tarvitaan perusteellista solmujen aukomista. Molemmissa tapauksissa seurakunnan perheneuvonta tarjoaa mahdollisuuden päästä eteenpäin.

Voit tulla yksin, puolisosi tai muun perheenjäsenen kanssa.

Kaikki keskustelut perheneuvonnassa ovat ehdottoman luottamuksellisia sekä asiakkaille maksuttomia. Voit asioida
myös nimettömänä, jos haluat.

Miten?

Keskustelut perheneuvojan kanssa edellyttävät ajanvarausta.
Uusia asiakkaita vastaanotetaan ma - to klo 9-11 puh. 040 805 0390.
Vastaanottosihteeri kuuntelee tilanteesi ja välittää yhteydenottosi edelleen perheneuvojalle, joka ottaa yhteyttä sinuun.

Hyvinkään-Riihimäen perheasiain neuvottelukeskus sijaitsee kahdessa toimipisteessä, voit valita kummalla paikkakunnalla haluat asioida. Hyvinkäällä ottavat vastaan perheneuvojat Jarno Hellström ja
Raili Yli-Saunamäki, Riihimäellä (vs.) perheneuvoja
Petra Pohjanraito (1.9.- 31.12.2017).

RIIHIMÄEN TOIMIPISTE
Riihimäen seurakunnan perheasiainneuvottelukeskus sijaitsee osoitteessa Temppelikatu 9 B, 00100 Riihimäki.

Myös Riihimäen seurakunnan perheasiainneuvottulukeskuksen asiakkaaksi tullaan ajanvarauksen kautta, p. 040 805 0390.

TOIMINTA-ALUE
Hyvinkään-Riihimäen perheasiain neuvottelukeskus palvelee Hyvinkään ja Riihimäen seurakuntien lisäksi ympäristöseurakuntien asukkaita  (Hausjärvi ja Loppi).

Vakavan parisuhdeväkivallan
riskiarvioinnista