17.8.2017

Ps. 119:137Herra, sinä olet oikeamielinen,
oikeat ovat sinun päätöksesi.

TOIMINTA

/ AIKUISET

Aikuiset

Tarjolla on yhteistoimintaa, rukousta, ryhmiä, draamaa, kursseja, retiriittejä ja muuta toimintaa. Tervetuloa mukaan monipuoliseen toimintaan osallistumaan ja myös tekemään ja ideoimaan lisää! Mahdollista on osallistua myös säännölliseen tai satunnaiseen vapaaehtoistoimintaan.

Aikuistyöstä vastaa pastori Merja Olin (p. 050 323 7961) ja vapaaehtoistyöstä diakoniatyöntekijä Eero Haltia (040 576 6051).

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sanan ja rukouksen illat

Keskuskirkossa maanantaisin klo 18.30
Maallikkojen vetämiä iltoja, joissa on opetusta, seurakuntalaisten
puheenvuoroja, rukousta, yhteislaulua ja ylistystä sekä esirukouspalvelua.

Aikuisrippikoulu

Rippikoulun voi käydä myös aikuisena. Aikuisrippikoulu on useimmiten yksityisrippikoulu. Lue lisää..
Jos olet kiinnostunut aikuisrippikoulusta, ota yhteyttä pastori Merja Oliniin, sähköpostitse merja.olin(at)evl.fi, puh. 050 323 7961.

Pienryhmät

Seurakunnan alueella toimii useita pienryhmiä, jotka kokoontuvat useimmiten jäsentensä kodeissa. Osa ryhmistä on raamattupiirejä, toisissa taas keskitytään enemmän rukoukseen ja keskusteluun. Lisätietoja pastori Merja Olinilta (050 323 7961), merja.olin(at)evl.fi, ja kirkkoherranvirastosta (019-7481, ma-pe klo 9-14).

Retriittitoiminta

Hiljaisen rukouksen illat Kappelikirkossa
Tule rauhoittumaan ja hiljentymään. Noin 40 minuutin hetki
Raamatun kuuntelua, laulua ja hiljaista rukousta.

Joka toinen perjantai klo 18 Kappelikirkossa

syksystä kevääseen (katso tapahtumakalenteri, pari poikkeusta).

Teatteri Viitta

Mahdollisuus toteuttaa vanhaa näyttelemisen harrastusta tai vielä

toetutumatonta haavetta esiintymisestä. Esitysten toteuttamiseen tarvitaan myös laulutaitoisia, puvustajia ja monenlaisia avustajia.

Lisätietoja Timo Sinivuorelta (p. 0400 511 534).

Big Light

Teatteri Viitta