17.8.2017

Ps. 119:137Herra, sinä olet oikeamielinen,
oikeat ovat sinun päätöksesi.

TOIMINTA

/ LUOTTAMUSTYÖ

Luottamustyö

Luottamushenkilöt ovat seurakuntalaisten edustajia ja seurakunnan työntekijöiden kumppaneita, jotka ovat mukana päättämässä, vaikuttamassa, ideoimassa ja kehittämässä seurakunnan toimintaa kirkkovaltuustoissa, kirkkoneuvostoissa, seurakuntaneuvostoissa ja johtokunnissa. Parhaimmillaan seurakunnan luottamushenkilöissä on monenikäisiä ja eri elämänalueilla vaikuttavia henkilöitä, jotka tuovat oman panoksensa ja näkemyksensä seurakunnan toimintaan. Luottamushenkilöt valitaan seurakuntavaaleissa neljä vuotta kestävälle kaudelle. Syksyllä 2014 valittiin kauden 2015-2018 luottamushenkilöt.

Kirkkovaltuusto

Ylintä valtaa seurakunnassa käyttää kirkkovaltuusto. Se päättää mm. talousarviosta, kirkollisveroprosentista, virkojen perustamisesta ja rakennushankkeista. Valtuusto valitaan vaaleilla neljäksi vuodeksi kerrallaan. Nykyisen valtuuston toimikausi on 2015 - 2018.

RIIHIMÄEN SEURAKUNTA

Temppelikatu 9 A