17.8.2017

Ps. 119:137Herra, sinä olet oikeamielinen,
oikeat ovat sinun päätöksesi.

KIRKKOHERRAN-
VIRASTO

/ VIRKATODISTUKSET

Virkatodistukset, sukututkimuspyynnöt

ja kirkolliset toimitukset

Temppelikatu 9 A, 2. krs., puh. 019-7481
Avoinna:
maanantaista perjantaihin klo 9 - 14,
torstaisin lisäksi klo 16 - 17 (norm. arkitorstait).

Poikkeus:
Seurakunnan virastot suljettuna ke 23.8.2017.

Virkatodistukset, sukututkimuspyynnöt ja toimitukset
Kirkkoherranvirastosta saat tarvitsemasi virkatodistukset,
ja siellä voit myös sopia kirkollisista toimituksista:
kaste, vihkiminen, hautaus, kodin siunaaminen
.
Virastosta saa myös tietoa tilaisuuksista ja työntekijöistä.

Virkatodistus ja sukututkimuspyynnöt:
arja.lundqvist(at)evl.fi
anja.heikkila(at)evl.fi

katja.lindqvist(at)evl.fi
riihimaki.seurakunta(at)evl.fi
puh. 019 7481

Päätöksen maksumuutoksesta on tehnyt Kirkkohallitus.

1) Seurakunnan jäsenen yksittäiset tiedot (ns. elää-todistus), on maksuton.  Ei toimitusmaksua.
2) Laajempia tietoja: 8 euroa/virkatodistus.

Toimitusmaksu 5,50 euroa.
3) Manuaalisesti tehdystä todistuksesta peritään 30 euroa. Todistus on manuaalisesti laadittu, jos siihen tarvittavia tietoja ei saada suoraan jäsentietojärjestelmästä, vaan tiedot joudutaan hakemaan vanhemmasta kirkonkirjamateriaalista. Toimitusmaksu 5,50 euroa.

Sukututkimukset

Sukutukimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 30 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 15 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutilta. Jos todistuksen laatimiseen kuluu 1 tunti ja 15 minuuttia, laskutetaan asiakkaalta perusmaksu 30 euroa ja 2 x 30 minuutin ajalta 15 euroa, yhteensä 60 euroa. Lisäksi toimitusmaksu 5,50 euroa.

Tieteelliset tutkimukset

Tieteellistä tutkimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 30 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 12 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutilta. Lisäksi toimitusmaksu 5,50 euroa.

Toimitusmaksu

Maksullisen todistuksen lähettämisestä peritään toimitusmaksua 5,50 euroa. Jos maksullinen todistus lähetetään ulkomaille, lisätään kustannuksiin vielä posti- ja pankkipalvelumaksut. Mikäli todistus ja lasku lähetetään eri osoitteisiin, veloitetaan toimitusmaksun (5,50 €) lisäksi vielä erillinen 5,50 euron lähettämismaksu. Yhteensä toimitus- ja postikuluja tulee tällöin 11 euroa. Mikäli laskuttaja joutuu lähettämään maksukehotuksen, veloitetaan siitä 5 euroa.

RIIHIMÄEN SEURAKUNTA

Temppelikatu 9 A