17.8.2017

Ps. 119:137Herra, sinä olet oikeamielinen,
oikeat ovat sinun päätöksesi.

TOIMINTA

/ RIPPIKOULUT

Ilmoittautuminen vuoden 2017 ripareille
päättyi 13.11. Jos haluat mukaan, ota yhteys rippikoulupappi Paavoon.

Tänä syksynä riparille kutsutaan vuonna 2002 syntyneitä ja
vuotta-paria vanhempia nuoria, jotka eivät ole vielä käyneet rippikoulua.

Lue tämä ennen ilmoittautumista:

Riksun riparien pelisäännöt

Tuumailtavaa ja huomioitavaa, kun aiot täyttää ilmoittautumislomakkeen

Linkin ilmoittautumislomakkeelle löydät tämän sivun lopusta, luethan kuitenkin ensin rauhassa nämä ohjeet!

1. Täytä lomake yhdessä huoltajan kanssa.
    Mieti ensin ja juttele kotona, mitkä leirit sopivat sinulle ja perheellesi. Ilmoittaudu vasta sitten. Jo lähetetyn lomakkeen voi korjata / muuttaa seurakunnan rippikoulutyöntekijä. Ohjelma antaa yhden ilmoittautujan täyttää lomakkeen vain kerran.
    Jos ajattelit käyttää kaverikoodia, varmistakaa kaverisi kanssa, että teillä on samat leiritoiveet ja että ne sopivat myös molempien perheiden lomasuunnitelmiin.

2. Ole huolellinen
    sähköpostiosoitteiden ja puhelinnumeroiden kirjoittamisessa. Lomake ei osaa tarkastaa tai korjata virheellisiä yhteystietoja. Ilmoittautumisessa tarvitset henkilöturvatunnuksen (myös loppuosan) sekä yhteystiedot myös huoltajalle.

3. Huoltaja vastaa taustatiedoista.
    Huoltajan tehtävä on varmistaa, että riparin ohjaajilla on käytettävissään riittävät ja ajantasaiset tiedot rippikoululaisen terveydentilasta, opiskelun erityistarpeista ja toimintakyvystä. Taustatietoja kysytään ilmoittautumislomakkeessa, jotta ohjaajat jo kevään tapaamisissa osaisivat ottaa huomioon ryhmäläisten erilaiset tarpeet.

4. Ilmoittautuminen ei ole nopeuskilpailu..
    Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole väliä. Varaudu ilmoittamaan 5 sopivinta leiriä. Varmista, että nämä viisi myös ovat aikataulultaan mahdollisia perheellenne. Todennäköisintä on päästä ekaan, tokaan tai kolmanteen vaihtoehtoon.  Ohjelma arpoo ryhmään pääsijät, jos halukkaita on enemmän kuin ryhmään voidaan ottaa. Ripariryhmiin otetaan 25 nuorta.

..Eikä paremmuuskisa.
    Riparipaikkoja ei "haeta" harrastusten tai kiinnostusten perusteella, vaan arvotaan. Jokaisella on yhtä suuri mahdollisuus päästä ykköstoiveeseensa, ja jokainen joutuu hyväksymään myös sen, että aina ei arpaonni suosi.

5. Teknistä ongelmatiikkaa:
    Älä käytä ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen askelpalautinta (backspace eli se nappula näppäimistön oikeassa yläkulmassa, tai nuoli takaisinpäin selainikkunan vasemmassa yläkulmassa). Kun lomake on valmis, paina "Ilmoittaudu". Sen jälkeen siis joko sulje ikkuna tai palaa alkuun tiivistelmäsivun omalla nappulalla ("Takaisin pääsivulle").

6. Yhden kaverin kanssa pääsee samalle riparille KAVERIKOODILLA. Lue koko ohje, ennen kuin käytät koodia! Se toimii siis näin:
     - Ensin ilmoittautuva täyttää lomakkeen aivan tavallisesti. Ilmoittautumisen lähettämisen jälkeen hän ottaa yhteenvetosivulta talteen kaverikoodinsa (kirjain- ja numerosarja).
    - Toisena ilmoittautuva kaveri antaa tämän koodin omalla lomakkeellaan. Huoltajan tietojen jälkeen on pikkuotsikko "Ryhmäilmoittautuminen", jonka tekstin yhteydessä on pieni ruksilaatikko. Kun ruksilaatikkoon laittaa ruksin, lomake kysyy kaverikoodia (eli sitä koodia jonka olet saanut ekana ilmoittautuneelta).
    - Koodi toimii vain kerran, ja yhdistää kahden ilmoittautujan ilmoittautumiset yhteen. Jos on käyttänyt kaverilta saadun koodin omassa ilmoittautumisessa, ei enää saa koodia, jonka voisi antaa jollekin kolmannelle. Kaverikoodin lisäksi voi kertoa muita kaveritoiveita niille varatussa kohdassa.
    -KOODIKAVEREILLA ON AINA IHAN SAMAT RIPARITOIVEET IHAN SAMASSA JÄRJESTYKSESSÄ!! Vain ekana ilmoittautuva kaveri laittaa riparitoiveet. Toisena ilmoittautuvalta kaverilta ohjelma ei kysy riparitoiveita, vaan olettaa, että kaverukset haluavat samoille leireille. Ihan loogista! :)

Nyt sitten vain ilmoittautumaan!

Tästä eteenpäin lomaketta täyttämään.
(Linkki sulkeutui 13.11. klo 23.59.)

RIIHIMÄEN SEURAKUNTA

Temppelikatu 9 A